Salsales

Salsales volgen bij dansstudio La Esquina Cubana

Van harte welkom bij dansschool La Esquina Cubana! Bent u op zoek naar mogelijkheden om salsales te gaan volgen? Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Wij geven diverse danslessen op twee locaties: in Amsterdam en in Hoorn. Zowel dames als heren zijn bij ons van harte welkom om diverse dansen te leren. Naast salsales, kunnen wij u ook de Rumba, de Mambo en de Cha Cha leren!

SalsalesIedereen is welkom

Kortom, iedereen kan bij ons leren dansen! Wat betreft salsales heeft u de keuze uit Salsa Cubana en Salsa Seulta. Salsa Cubana is, zoals de naam al zegt, een uiting van de Cubaanse cultuur. Van deze geweldige, opzwepende dans zult u zeker geen genoeg kunnen krijgen! Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u plezier heeft in het dansen. Dit is waar wij iedere les weer naar streven. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven, van beginners tot gevorderden. Weet u niet zeker of salsales bij u past en of u het leuk vindt? U kunt ook gerust eens een proefles komen volgen. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst, wij staan u graag te woord.

Schrijf u online in

Op onze website vindt u het inschrijfformulier voor al onze danslessen. Hier kunt u eenvoudig aangeven welke les u wenst te volgen op welk tijdstip. Wij heten u van harte welkom bij onze salsales!

   Contact  Inschrijfformulier

Contact

Contact

La Esquina Cubana
Laarderweg 154
1403 RL Bussum
Tel: 06 - 53 66 29 20

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor onze danslessen? Klik dan op onderstaande button.

Inschrijfformulier