Salsales Amsterdam

Het plezier voorop bij deze salsales in Amsterdam

Wil jij je energie kwijt, of juist meer energie krijgen, en wil je wat meer beweging in je leven brengen? Doe dat dan létterlijk en kom eens een keertje op proef bij onze salsales in  Amsterdam. La Esquina Cubana biedt vanaf 2009 de meest ritmische salsales van zowel Amsterdam als Hoorn, want in beide steden is deze dansstudio inmiddels gevestigd.

De Cubaanse dans geeft je energie

La Esquina Cubana hecht aan de oude tradities in de Cubaanse muziek en dans, maar laat ook nieuwe invloeden toe. De oude roots mengen hier met de populaire dansmuziek van nu en dat geeft je flink wat spirit op de dansvloer. De nadruk ligt bij ons op reguliere Cubaanse salsalessen maar ook bieden we je Rueda de Casino en desgewenst is er aandacht voor Cubaanse ladystyling – waarin de ritmes voor speciaal de vrouwen verfijnd worden – naast Afro Cubaanse dans en de traditionele Son. Binnen de Salsales in Amsterdam zelf is er zeer veel ruimte alle verschillende ritmes, zoals de Rumba, de Mambo en Cha Cha Cha, onder de knie te krijgen. Plezier staat overigens voorop, dansen geeft je energie en  maakt dat je je blij voelt. Maar tegelijkertijd willen onze dansdocenten je ook écht iets leren, dragen zij hun kennis en kunde van de Cubaanse muziek en dans aan je over, hetgeen jouw plezier natuurlijk uiteindelijk alleen maar verhoogt.

Salsales AmsterdamIn bruisend Cuba dans je de hele nacht door

La Esquina Cubana biedt je daarnaast nog veel meer, want naast reguliere lessen kun je ook diverse fiesta’s van ons bijwonen. Eens per maand hebben we een vaste avond in Café The Zen, de Musica Cubana, waar je van harte welkom bent. We organiseren een jaarlijkse reis naar Cuba, waar we proeven van het leven en vooral heel veel dansen – in clubs, in dansscholen, midden op straat. Cuba bruist, en daarmee laten we je graag in aanraking komen. Voor deze leuke extra’s en een professionele en daarnaast heel gezellige salsales te Amsterdam kom je dus dansen bij La Esquina Cubana!

   Contact  Inschrijfformulier

Contact

Contact

La Esquina Cubana
Laarderweg 154
1403 RL Bussum
Tel: 06 - 53 66 29 20

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor onze danslessen? Klik dan op onderstaande button.

Inschrijfformulier