Salsa les

Salsa les voor alle niveaus bij La Esquina Cubana

Zit u eraan te denken om salsa les te gaan volgen en bent u de mogelijkheden aan het verkennen? Lees dan zeker even verder, want bij onze dansstudio kunt u terecht voor diverse Cubaanse Salsa en Rueda lessen. Op onze twee locaties te Hoorn en Amsterdam besteden we veel aandacht aan verschillende ritmes binnen de Salsa. U kunt hierbij denken aan de Rumbo, Mambo en Cha Cha. Ook hebben wij veel aandacht voor de styling van zowel mannen als vrouwen.

Salsa lesUw plezier staat hoog in het vaandel

Het doel van onze dansschool is om de Cubaanse muziek en dans optimaal uit te dragen. Wij proberen de autenticiteit van de Cubaanse muziek in tact te houden maar passen onze lessen ook aan aan de trends van nu. Ook vinden wij dat dansen u plezier moet brengen. Hier doen wij dan ook ons uiterste best voor in onze salsa les! Naast de reguliere danslessen hebben wij u nog veel meer te bieden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor diverse dansworkshops. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u op zoek bent naar een leuk, sportief teamuitje. Ook kunt u de workshop gebruiken om erachter te komen of salsa les bij u past.

Stel gerust uw vragen

Kiest u voor salsa les bij dansschool La Esquina Cubana, dan kunt u er op rekenen dat u waar krijgt voor uw geld. Onze instructeurs hebben voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen en zorgen ervoor dat u het beste uit uzelf haalt! Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u zich direct online inschrijven middels het inschrijfformulier. Natuurlijk kan het ook zijn dat u nog vragen heeft. Neem dan gerust contact met ons op!

   Contact  Inschrijfformulier

Contact

Contact

La Esquina Cubana
Laarderweg 154
1403 RL Bussum
Tel: 06 - 53 66 29 20

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor onze danslessen? Klik dan op onderstaande button.

Inschrijfformulier