Salsa-les

Salsa-les volgen? Kom gezellig naar La Esquina Cubana

Wilt u salsa-les gaan volgen, ongeacht of u een beginner of een gevorderde bent? Dan kunt u uitstekend terecht bij La Esquina Cubana, een Cubaanse dansschool, gevestigd in Amsterdam en Hoorn. Dankzij ons zeer diverse lesrooster is er voor iedereen wel een geschikte les te vinden.

Salsa-lesIedereen is welkom bij ons

Ons doel is om de Cubaanse muziek en dans uit te dragen in al haar vormen. Wij proberen altijd zoveel mogelijk om de authenticiteit van de Cubaanse dans te behouden, maar houden tegelijkertijd ook rekening met de trends van nu. Zo is er altijd veel diversiteit tijdens de salsa-les. Of u nu al jaren ervaring als danser heeft of pas net begint, bij onze dansschool zult u zeker weten met plezier dansen. Dit is immers waar wij tijdens iedere salsa-les weer naar streven.

Neem gerust contact op

Wilt u u inschrijven voor salsa-les, dan is het niet verplicht om u samen met een danspartner in te schrijven. Onze dansschool is dus zeer toegankelijk! Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over uw dansniveau, in ons lesrooster ziet u al dat wij hier rekening mee houden. Zo kan iedereen bij ons terecht! Heeft u nog vragen of wilt u eens komen kijken om een impressie te krijgen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

   Contact  Inschrijfformulier

Contact

Contact

La Esquina Cubana
Laarderweg 154
1403 RL Bussum
Tel: 06 - 53 66 29 20

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor onze danslessen? Klik dan op onderstaande button.

Inschrijfformulier